29 november - 1:a advent

Hm, redan första advent. Var f*n har året blivit av?
Tja, antagligen har jag väl pluggat bort det.. Läskigt.. o.O
Aja, satte upp mina två fina adventsljusstakar i fönstret idag, och så lyckades vi rota fram julgranen och lite av det julpynt som jag har.. Fick en jävla massa i somras när vi rensade vinden i mitt föräldrahem, då det skulle säljas. Så nu ska jag bara iväg till Ö&B imorgon och införskaffa en julgransfot så den kan stå.. Dock har den ena delen blivit lite böjd så antingen kommer granen att luta eller så kommer jag att få köpa en ny! "/
Ska betala räkningar imorgon också!

Aja, året är snart slut.. Känns underligt.. Om en vecka ungefär är det ett år sedan jag träffade min pojkvän för första gången.. Och den 6 januari har vi varit tillsammans i ett år! That's kinda big, ey? Har ingen aning..
Har aldrig varit tillsammans med någon så här länge.. Har dessutom nästan glömt hur det är att bo själv!

Nej, nu ska jag återgå till min järnålderstenta som ska vara inlämnad imorgon.
Wish me luck!

xoxo

26 november - 21 årig födelsedag!

Jajamensan, nu närmar man sig 30 sträcket med ytterligare ett år! Well, dock är det ju några (9) år dit, men ändå. Man kanske kan få trettioårskris vid 23? Who knows? Det var varit en bra dag hittintills, fick present av älsklingen redan fem över tolv i natt.. Han menade att det var min födelsedag redan då.. :) Sen har jag städat lite och gjort en tårta, bestående av vaniljkräm, jordgubbar, chocklad och grädde.. Vet inte om den är god så det återstår att se!
Vid fem kommer carina och emelie och ska äta upp min tårta, så ja.. Mer presenter till mig! :P
Lite butter är jag då pappa glömt skicka sin så han ska skicka den idag.. Hmpf.. Dåligt dåligt! :( Aja, hoppas tusan i det att den är fin när jag måste vänta på den! Fick en film av min bror, My Bloody Valentine.. Fruktansvärt udda film, som jag inte riktigt hängde med i.
Nej, nu ska jag iväg och köpa läsk till tårtan, och sen ska jag och Patrik ut och äta.

Have a nice day, people.

xoxo

25 november, allmän uppdatering

Hm, det var ett tag sedan jag skrev, men jag har inte riktigt haft tid.
Därför har det heller inte hänt så mycket. Jag har spelat en massa Assassins Creed II och är därmed klar med storyn.. Lite tråkigt.. men jag ska spela om det sen, när jag får tid.. ska också sätta mig och spela färdigt Assassins Creed I.. Det är dock lite tråkigare än det andra, men det får jag leva med.. Det är dessutom lite svårare än det andra. Det läskiga är dock att jag har blivit smått besatt av Assassins Creed II:s huvudkaraktär, Ezio Auditore de Firence.. Han är het.. "/

Aja, igår bjöd Patrik mig på en indisk restaurang.. Det var spännande, har aldrig ätit indiskt förrut. Jag åt en väldigt udda efterrätt som hetter Mango Kulfi som bestod av mango, mandel, pistagenötter, saffran, kokos och sötmjölk.. Det var ungefär som hård glass. Den var udda med god.

Idag borde jag egentligen läsa igenom artiklar till klockan ett, men orkar inte.. Men ska iaf försöka ögna igenom de flesta.. sen ska jag sätta mig och läsa på till hemtentan jag har till den 30 nov.
sen ska jag köpa tårtbestyr för imorgon ska städa och baka tårta! Det ska bli någon form av vaniljkräms-, jordgubbstårta.. Får se hur det går!

Aja, nu ska jag läsa artiklar.
Önska mig lycka till!


xoxo

20 november

Äntligen fredag! :) Skönt att äntligen bara kunna ta det lugnt. Det har varit en ganska händelselös dag, har suttit och spelat Assassins Creed II större delen av den! Tror jag kommer drömma om Eizo Auditore inatt.. Och lönnmord. Hm... Älskar verkligen det spelet.. Det är snyggt gjort och väldigt roligt att spela.. Även om det är sjukt svårt ibland!

På tisdag ska vi till vetrinären med Bus, för tydligen har han börjat bajsa blod.. Detta gör mig väldigt orolig och jag hoppas innerligt att han inte är sjuk! Men vi får se vad dom säger..!

Nu ska jag kolla vidare på Patrik när han spelar ACII..


xoxo

Uppdatering 19 november

Tja, dagen har ju inte varit så händelserik.. Haft en seminariechatt i två timmar där jag inte fattade någonting.
Sen kom Patrik hem med en tidig födelsedagspresent.. :) Äntligen hade Assassins Creed II kommit.. och med det min fina lilla staty! :D Kan lägga upp en bild imorgon! :D Imorgon är jag ledig och tänkte spela det mesta av tiden, nörd som jag är.. :)

Förresten, har ju äntligen fått en snygg design på min blogg, tack vare Sanna!
Tack så hemskt mycket för hjälpen! :D

Nu ska jag kolla på när Patrik spelar.
God natt gott folk.

xoxo

19 november

Gah, är seg som fan och ville bara gråta när Patrik gick upp imorse. Dock gick jag upp vid halv tio och fick nån plötslig släng av nostalgi så jag satte på Nalle Puh - Jullovet. Sen satt jag och tittade på den och åt frukost.
Sen kollade jag på ett gammalt avsnitt av Project Runway, och nu sitter jag och äter lunch, om man nu kan kallade för lunch, jag äter nämligen inlagda vitlöksklyftor för att sen om en halvtimme ha någon sort av seminariechatt.. Det måste vara ett djävulens påfund.. Jag menar.. Vem tror innerligt att man verkligen läser artiklarna om man ska CHATTA om dem sen..

Aja, nu ska jag klä på mig.


xoxo

Uppdatering 18 november

Jisses, gud vad jag är dålig på att ändra bloggen..
Jag suger verkligen på att ändra saker.. som bakgrund, header.. Jag får ju inte ens upp visningsbilden.. Vet inte vad det är för fel.. Jag kan ladda upp den, men när jag sparar så finns den inte där.. Väldigt udda tycker jag!
Men jag får väl se om jag kan få rätt på det.. Jag har i alla fall lyckats få hjälp med resterande design imorgon kväll.. Får verkligen tänka ut hur jag vill ha det!
Dock tror jag redan att jag vet!

Nämen så att.. Jag skulle egentligen varit iväg och dansat ikväll, men det blev aldrig av, så jag ska träna pilates imorgonbitti istället, som kompensation.
Var precis ute med hunden, fy fan vad det spöregnade.. Blev dyngsur fast jag hade paraply med mig!
Dock var älskling snäll och köpte min älsklingsmat, tortillas. :)

Läste också en intervju med Dita Von Teese idag, jag tror hon är min förebild alltså, inte nog med att hon är snygg, hon är jävligt smart också..! Gillar verkligen hennes 40tals inspirerade stil.. :)

Nej, nu ska jag sätta mig och vara uttråkad igen.

xoxo

18 november

Hm, den här dagen har inte varit särskilt lång om man säger så.
Gick till skolan, hem, städade.. Så ja, inte särskilt mycket har hänt..
Sitter just nu och laddar ner Itunes så jag kan få ner min egen musik på Ipoden, och så spelar jag lite WoW..
Ska sen sätta mig och läsa igen de artiklar jag behöver till morgonsdagens seminariumchatt.


I brist på annat, så kommer här min dag i siffror:
08:30 - Gick upp
08:50 - Gick ut med hunden
09:09 - Åt frukost
09:35 - Gick till skolan
10:00 - Hade föreläsning
10:45 - Slutade
10:50 - Gick till biblioteket och lånade böcker till mitt arbete
11:10 - Tog en fika
12:10 - Gick hem
12:35 - Kom hem
12:45 - Diskade, dammsög och tvättade golvet
13:56 - Satte mig där jag är nu


Uppdatering kommer kanske senare.

xoxo

17 november

 

Då var man redo för tisdagseminarium.


17 november

Dags att börja om från början då.. Jag tyckte det var dags att rensa ut en massa gamla saker som låg och tog plats i mitt liv. Däribland mig själv.. hehe, nej, skämt och sido, jag har helt enkelt tagit tag i mitt liv, det vill säga maten och träningen. Sen orkade jag inte ha kvar min gamla, dåliga, ickelästa blogg, tror ju desvärre inte att det kommer bli fler läsare här, men vafan, prova måste man ju. Tyvärr har det hänt en del i mitt liv under sommaren, saker som fått mig må väldigt dåligt. Men nu försöker jag inte tänka på det mer. Istället rensar jag ut..Diverse småsaker..
Nej, nu ska jag slänga in mig i duschen och göra mig iordning för tisdagseminariumet klockan 18.00..



xoxo

Nytt

Ja, jag har då skapat en ny blogg.
En blogg som jag ska bli mer aktiv i och som ska bli början till något nytt.
Jag har inte hunnit ändra något än, men jag får göra det senare!
Nu ska jag gå och lägga mig.

ha de så bra.



xoxo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0